MUĞLA / MENTEŞE - Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu

Nis

Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz törende doyasıya eğlendiler ve bayramlarını doyasıya yaşadılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Okulumuz Öğrencileri Kütüphaneler Haftası Dolayısıyla Yazar Mehmet Atilla ile Söyleşi Etkinliğine Katıldı. Emeği geçen herkese okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.

Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan şanlı ecdadımızı ve bugüne kadar ülkemiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Bu güzel, anlamlı ve duygu dolu programı hazırlayan öğretmenlerimizi ve programda görev alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz

Mrt

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kapsamında düzenlenen Ortaokullar Arası Şiir Yarışmasında Okulumuz  Öğrencilerinden Ada TIRAK 1.olmuştur. Dereceye Giren Öğrencimizi Tebrik Ederiz.

Lise Tanıtımları Başladı

Müzik Duvarımız Hazır

Görevimiz İlk Yardım

Akıl Ve Zeka Oyunları

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizin katılımıyla düzenlenen tatbikatta, deprem ve yangın gibi acil durumlar karşısında nasıl hareket edileceği uygulamalı olarak öğrenildi. Okulun Acil Durum Toplanma Alanında, öğrencilere deprem  tatbikatı hakkında ek bilgilendirme yapıldı. Öğretmenlerimiz tarafından sınıf yoklamasının alınması ile tamamlanan tatbikatımız başarıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz kız öğrencileri ve annalerine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Seçil GÜNAY AVCI tarafından Ergenliğe Geçiş Semineri Verilmiştir. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Meral Merve ÇAĞALTAY ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Mustafa Cihat DUVA tarafından velilerimize yönelik olarak "Teknoloji Bağımlılığı" konulu seminer düzenlenmiştir. Katılan velilerimize teşekkür ederiz

Ara

Velilerimize yönelik olarak  Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Meral Merve Çağaltay tarafından Yeşilay Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında "Sağlıklı Yaşam"  konulu seminer düzenlenmiştir.

Ara

Öğrencilerimiz ile birlikte “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında tutumlu olmanın önemi ve Türk Mallarını kullanmanın ülkemize olan katkılarını ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak arkadaşları ile paylaşmak için getirdikleri yiyeceklerle paylaşmanın önemini kavrarken eğlenceli bir kutlama etkinliği tüm sınıflarımızda yapıldı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen İlk Yardım Semineri, İlknur Hanım tarafından öğrencilerimize verildi

Ekm

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olarak bilinen TEKNOFEST İzmir’de yapıldı. 27 Eylül ve 1 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşen TEKNOFEST İzmir’e, Okulumuz Öğrenci ve Öğretmenlerimiz ile birlikte katıldık