MUĞLA / MENTEŞE - Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu

Güven ÖZGÜL - Okul Müdürü

1968 yılında, Muğla’nın Yenice Köyü’nde doğmuştur. İlköğrenimini Yenice Köyü’nde, ortaöğrenimini ise Muğla Turgut Reis Lisesi’nde tamamlamıştır. Yükseköğrenimine Kastamonu Eğitim Yüksekokulu’nda başlamış, burada 1 yıl eğitim gördükten sonra Sakarya Üniversitesi Metalurji Mühendisliği Bölümüne devam etmiştir. Yükseköğrenimini burada tamamladıktan sonra, 1997 yılında Osmaniye İstiklal İlköğretim Okulu’nda göreve başlamıştır. Aynı yıl Muğla Denizova İlköğretim Okulu’na ataması yapılmıştır. Denizova İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerinde bulunmuştur. 2005 yılında kendi köyü olan Yenice İlköğretim Okulu’na atanmıştır. 2010 yılı Ağustos ayında, rotasyon dolayısıyla Gölcük İlköğretim Okulu’nda görev yapmıştır. 2014 - 2023 tarihleri arasında Toki Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz İlköğretim Okulunda görev yapmış olup, 05/08/2023 Tarihinden itibaren okulumuzda göreve başlamıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.